Quekel Premium Grass is niet zomaar ‘kunstgras’, dat zou de lading bij lange na niet dekken. De natuurgetrouwe ondergrond is de basis van uw buitenleven, met oneindig veel toepassingen: van een golfgreen, hockeyveld of trapveldje, tot een speeltuin, tennisbaan of dakterras. Velden waar echt op gespeeld kan worden, zonder meteen bang te hoeven zijn voor beschadigingen.

Sportveldkwaliteit in uw tuin

Kunstgras is onderhoudsarm en wij bieden kwaliteiten met een zeer natuurlijke uitstraling. Het beste wat verkrijgbaar is op de markt, allemaal gemaakt in Europa. Quekel Premium Grass weet door jarenlange ervaring in de sportveldenaanleg wanneer welk type kunstgras het beste werkt. In samenwerking met uw hovenier adviseren wij daar eerlijk in.

Vakkundige installatie met shockpads

Voor iedere ondergrond en iedere toepassing, zijn er andere eisen. In de meeste gevallen ligt er gras of kale grond op de plek waar Quekel Premium Grass komt te liggen. Om de ondergrond te stabiliseren, gebruiken wij zogenaamde shockpads, ter versteviging van de ondergrond en om verzakkingen en beschadigingen te voorkomen. De shockpads die wij gebruiken, zorgen voor dezelfde valdempende ondergrond als bij professionele sportvelden. Dat wordt dus thuis sporten en ontspannen als een prof.

Quekel Premium Grass kent drie lijnen

Quekel BasicQuekel PlusQuekel Supreme

Het verschil zit in de lengte, densiteit, kleur en slijtvastheid. Maar altijd bent u verzekerd van de professionele kwaliteit én blik van Quekel.

Quekel Basic

Het hele jaar door groen

Quekel Basic

U geniet van de rust en kijkt eens lekker naar buiten. Vandaag is groen, zoals iedere dag van het jaar. Want in uw tuin ligt kunstgras met de look en feel van echt gras. Zo natuurgetrouw, dat u de drang moet onderdrukken het kunstgras te gaan maaien.

De Quekel Basic-lijn is geschikt voor kunstgrasvelden die minder belast worden, dus ideaal voor in uw voortuin of als bermbekleding. En hoe heftig uw hooikoorts ook is; niets groeit of bloeit, maar toch zit u midden in het groen.

Ook op een onvruchtbare ondergrond hebt u de mogelijkheid om een prachtig groen veld aan te leggen. Daarbij hebt u geen last meer van hinderlijk onkruid en is het kunstgras vriendelijk voor het milieu: geen waterverspilling, geen pesticiden, recyclebaar.

Verkrijgbaar in de soorten

  • Quekel Basic 28
  • Quekel Basic 35

De Quekel Basic 28 en 35 hebben exact dezelfde vezel, alleen de vezelhoogte verschilt: 28 en 35 millimeter. Kort gezegd geldt: hoe hoger de vezel, hoe weelderiger het aanzicht. Hoe korter de vezel, hoe minder snel deze plat gaat liggen.

Specificaties

2/5 sterren

BELASTBAAR

3/5 sterren

VISUEEL

2/5 sterren

SCHOKABSORBEREND

2/5 sterren

VEZELSTERKTE

1/5 sterren

ZELF INSTALLEREN

Quekel Plus

Een plus die zichzelf vermenigvuldigt

Quekel Plus

Kunstgras waar op gespeeld kan worden, zonder dat u bang hoeft te zijn voor beschadigingen of groene knieën. Een wroetende hond of te weinig zonlicht? Ook geen probleem. En zelfs uw massief houten tuinset kan er prima op rusten.

U geniet jaarrond van een weelderig aanzicht in uw tuin, vrijwel zonder onderhoud. Zodat u op zaterdag rustig met uw kinderen naar de sportclub kan, zonder eerst het gras te hoeven maaien, sproeien en bemesten. Als u weer thuiskomt, kunnen uw kinderen meteen lekker op de trampoline of schommel, want die kunnen bij de aanleg van het kunstgrassysteem gewoon blijven staan.

Verkrijgbaar in de soorten

  • Quekel Plus 36
  • Quekel Plus 40
  • Quekel Plus 44

De Quekel Plus 36, 40 en 44 hebben exact dezelfde vezel, alleen de vezelhoogte verschilt: 28 en 35 millimeter. Kort gezegd geldt: hoe hoger de vezel, hoe weelderiger het aanzicht. Hoe korter de vezel, hoe minder snel deze plat gaat liggen.

Specificaties

4/5 sterren

BELASTBAAR

3/5 sterren

VISUEEL

4/5 sterren

SCHOKABSORBEREND

4/5 sterren

VEZELSTERKTE

1/5 sterren

ZELF INSTALLEREN

Quekel Supreme

Het beste van het beste van het beste

Quekel Supreme

Als het weer ook maar een beetje meezit zijn de kinderen aan het voetballen of hockeyen. En als het nog wat warmer wordt, zet u het zwembad op. Dit kunstgrassysteem doorstaat weer en kind.

De sportvezel met een landscape uitstraling is zo sterk, dat we er een unieke stagarantie van 5 jaar op geven. Haalt u aan het einde van de zomer het zwembad weer weg, dan hebt u na een aantal dagen weer een prachtige staande grasvezel.

Met de Supreme-lijn maakt u van uw tuin met recht een verlengstuk van uw woning. Dat vraagt om kinderen die hele dagen buiten spelen en om lange zomeravonden met een wijntje buiten zitten.

Verkrijgbaar in de soorten

  • Quekel Supreme 30
  • Quekel Supreme 36
  • Quekel Supreme 40

De Quekel Supreme 30, 36 en 40 hebben exact dezelfde vezel, alleen de vezelhoogte verschilt: 30, 36 en 40 millimeter. Kort gezegd geldt: hoe hoger de vezel, hoe weelderiger het aanzicht. Op vezelhoogte 40 geven we 5 jaar sta-garantie.

Specificaties

5/5 sterren

BELASTBAAR

3/5 sterren

VISUEEL

5/5 sterren

SCHOKABSORBEREND

5/5 sterren

VEZELSTERKTE

1/5 sterren

ZELF INSTALLEREN

Quekel werkt samen met uw hovenier

Quekel Premium Grass ondersteunt uw hovenier in het advies en de aanleg van een kunstgrassysteem in uw tuin. Ons ervaren team van gekwalificeerde en gedreven medewerkers staat er internationaal om bekend efficiënt en met veel respect voor hun omgeving te werken. Het kunstgrassysteem in uw tuin wordt dan ook vakkundig, natuurlijk en naadloos gelegd. Van ondergrond tot onderhoud; u hoeft nergens naar om te kijken.

Wilt u de kunst van kunstgras ervaren?

Meer weten over de mogelijkheden en de kosten van een kunstgrasveld in uw tuin? Vraag ernaar bij uw hovenier of neem contact op met de adviseurs van Quekel Premium Grass.