Quekel Premium Grass is onderdeel van Quekel Artificial Grass: gekwalificeerd en gecertificeerd in de internationale sportveldenbouw. De hoge kwaliteit professioneel kunstgras, stellen wij nu ook beschikbaar voor de particuliere markt. Met onze ervaring op zak, zochten wij naar de perfecte kunstgrasmat voor tuinen. Quekel Premium Grass; een tuinsysteem met sportveldkwaliteit.

Missie

Quekel Premium Grass blijft zichzelf ontwikkelen. We leren vanuit onze ervaring en kijken naar de toekomst. Zo hoeven we de zaken niet mooier te maken dan ze zijn en ziet u de toegevoegde waarde met eigen ogen. Wij zijn zo overtuigd van onze producten en montage dat wij 10 jaar kleurgarantie geven op al onze kunstgrasproducten.

Team

Quekel Premium Grass heeft een team van gekwalificeerde en gedreven medewerkers in een professionele werkomgeving. Onze medewerkers staan er internationaal om bekend efficiënt en met veel respect voor hun omgeving en collega’s te werken.
Wij komen graag kijken naar uw tuin. Zo kan er een gerichte prijsopgave worden gemaakt. Laat uzelf overtuigen door ons eerdere werk.