Quekel Premium Grass is niet zomaar ‘kunstgras’, dat zou de lading bij lange na niet dekken. De natuurgetrouwe ondergrond is de basis van uw buitenleven, met oneindig veel toepassingen: van een golfgreen, hockeyveld of trapveldje, tot een speeltuin, tennisbaan of dakterras. Velden waar echt op gespeeld kan worden, zonder meteen bang te hoeven zijn voor beschadigingen.

Sportveldkwaliteit voor de particulier

Voor iedere ondergrond en iedere toepassing, zijn er andere eisen. Quekel Premium Grass weet door jarenlange ervaring in de sportveldenaanleg wanneer welk product het best werkt. Wij adviseren daar actief en eerlijk in. In de meeste gevallen ligt er gras of kale grond op de plek waar Quekel Premium Grass komt te liggen. Om de ondergrond te stabiliseren, gebruiken wij zogenaamde shockpads.

Ter versteviging van de ondergrond en om verzakkingen en beschadigingen te voorkomen. De shockpads die wij gebruiken, zorgen voor dezelfde valdempende ondergrond als bij professionele sportvelden. Dat wordt dus thuis sporten (en onstpannen!) als een prof.